e-Trg.com Nagrajuje:

 Med aktivne uporabnike e-Trga bomo vsak mesec razdelili praktične nagrade. Aktivni uporabniki so registrirani uporabniki na e-Trgu, tako kupci kot prodajalci, ki so sodelovali pri kakšni prodaji ali licitaciji na dražbi e-Trg.com.

Pravila za sodelovanje pri nagradnem žrebanju e-Trg.com !

Nagradnega žrebanja dražbe e-Trg.com se lahko udeležijo vse osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Pogoji za udeležbo v nagradnem žrebanju so:

  • registracija uporabnika in aktivno sodelovanje na e-Trgu, t.j. vpis predmeta za prodajo na e-Trgu ali licitacijo kakšnega predmeta, oz. postavljena ponudba, kjer pa ni potrebno da ste najvišji ponudnik in da ste uspesno opravili nakup.


V nagradnem žrebanju dražbe e-Trg.com ne morejo sodelovati člani ekipe e-Trg.com in njihovi družinski člani.Uporabnik se strinja, da podatke o registraciji organizator uporabi samo v namen pridobivanja, žrebanja in obveščanja uporabnikov e-Trga. Organizator se obvezujejo, da podatkov zbranih pri nagradnem žrebanju ne bo posredoval tretjim osebam.
         S potrditvijo registracije in vnesenimi podatki uporabnik potrjuje, da je prebral pravila za sodelovanje pri nagradnem žrebanju e-Trg.com in se z njimi strinja.

Žrebanje nagrad  !
Nagradno žrebanje se izvaja mesečno. Od uspešnosti omenjene nagradne akcije bo odvisno trajanje nagradne igre. Vsak mesec bomo podelili dve praktični nagradi.
 
Potek žrebanja, kako do prejete nagrade ?
Za izvajanje zrebanja si pomagamo z računalnikom, ki naključno izbere nagrajence glede na žrebanje, ki se izvaja. Pri žrebanju je vedno prisotna tri članska komisija, ki nadzira pravilnost žrebanja. Komisijo sestavljajo tehnična ekipa e-Trga.
Nagrajenci bodo obveščeni o prejetih nagradah po e-posti in prejmejo nagrado po pošti.
 

etrg Pomoc Prodaja Nakup Nagrade Iskalnik